KAMI MEMBERI PERALATAN KUALITAS TINGGI

Produk Diulas

  • China  PVC Transparent  Clear Smooth Plastic PVC Strip Door Curtains

    Cina PVC Transparan Hapus PV Plastik lemes ...

    Katerangan Produk Ngaran Produk PVC strip curtain Bahan PVC Kandel 2-5mm Warna Coklat, kulawu, transparansi, biru, offwhite atawa ngaropéa bungkusan Adat Aplikasi Imah/Pabrik/Toko/Rumah Sakit OEM Sumuhun Tipe Hands-gratis, cocog pikeun usum panas jeung usum tiis Gawé Watek - 50 ° C ~ + 80 ° C Fungsi produk AC terasing, Sora isolasi Keunggulan Produk Transparansi tinggi, lemes alus, umur panjang Téknis d...

  • Smooth  Great Rubber PVC Transparent Plastic Sheets/PVC Door Curtain

    Lemes Great Karét PVC Transparan Plastik Sh ...

    Katerangan Produk Ngaran Produk PVC strip curtain Bahan PVC Kandel 2-5mm Warna Coklat, kulawu, transparansi, biru, offwhite atawa ngaropéa bungkusan Adat Aplikasi Imah/Pabrik/Toko/Rumah Sakit OEM Sumuhun Tipe Hands-gratis, cocog pikeun usum panas jeung usum tiis Gawé Watek - 50 ° C ~ + 80 ° C Fungsi produk AC terasing, Sora isolasi Keunggulan Produk Transparansi tinggi, lemes alus, umur panjang Téknis d...

  • High-Quality Transparent PVC Strip Curtain, Transparent Ribbed Soft Door Curtain

    Tirai Jalur PVC Transparan Kualitas Tinggi, Tra...

    Katerangan Produk Ngaran Produk PVC strip curtain Bahan PVC Kandel 2-5mm Warna Coklat, kulawu, transparansi, biru, offwhite atawa ngaropéa bungkusan Adat Aplikasi Imah/Pabrik/Toko/Rumah Sakit OEM Sumuhun Tipe Hands-gratis, cocog pikeun usum panas jeung usum tiis Gawé Watek - 50 ° C ~ + 80 ° C Fungsi produk AC terasing, Sora isolasi Keunggulan Produk Transparansi tinggi, lemes alus, umur panjang Téknis d...

  • Yellow ribbed transoarentdoor curtain  anti-insect  plastic strip curtain

    Konéng ribbed transoarentdoor curtain anti-in ...

    Katerangan Produk Ngaran Produk PVC strip curtain Bahan PVC Kandel 2-5mm Warna Coklat, kulawu, transparansi, biru, offwhite atawa ngaropéa bungkusan Adat Aplikasi Imah/Pabrik/Toko/Rumah Sakit OEM Sumuhun Tipe Hands-gratis, cocog pikeun usum panas jeung usum tiis Gawé Watek - 50 ° C ~ + 80 ° C Fungsi produk AC terasing, Sora isolasi Keunggulan Produk Transparansi tinggi, lemes alus, umur panjang Téknis d...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • about

Katerangan ringkes:

LANGFANG WANMAO panas insulasi bahan CO., LTD perenahna di Beijing, Tianjin, anu Bohai Ékonomi Circle di jantung, nyaéta produksi profésional sarta jualan PVC curtain stainless steel gantung sistem perusahaan, diadegkeun dina 1991, total investasi 20 juta yuan, nyertakeun wewengkon 20.000 méter pasagi.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Kumaha ngagunakeun curtain panto PVC leres tur manjangkeun umur layanan na

    1, ulah kontak jeung seukeut teuas PVC curtain lemes, ku kituna teu scratch dampak kageulisan.2, pamakéan curtain PVC lemes kudu cleaned pikeun mastikeun yén bersih, dina beberesih nu bisa dipaké kalawan cai beresih jeung dishcloth ngusap, nyaram immersion jangka panjang dina cai, teu make asam-basa cl ...

  • Bubuka magnét timer priming curtain panto lemes

    curtain lemes magnét ngagunakeun kaca lemes kualitas luhur, kaca lemes ieu dikurilingan ku bar magnet, curtain nu bisa ngawujudkeun panutupanana magnét, transparansi bahan curtain tinggi, pigura téh sempit, sarta atmosfir praktis, éta produk curtain anyar éta ngan datang kana mode dina ...

  • Summer anjog, kumaha PVC curtain panto lemes nyegah sepuh?

    Ayeuna beuki panas, sareng ayeuna nuju usum panas, sareng budak awéwé parantos ngagem tabir surya pikeun ngajagi kulitna tina sinar panonpoé anu ngabahayakeun.Nya kitu, pikeun sabagéan ageung pabrik, perlu nyiapkeun poé hujan, dina produk sorangan ngajaga, kawas sorangan, ayeuna urang ngobrol ab ...

  • Magnét curtain panto lemes ieu favored kusabab naon ciri

    Magnét curtain panto lemes sabab naon ciri na jadi favored ku sadayana?Jigana dina kahirupan kahareup curtain lemes magnét, bakal beuki loba favored ku pamaké, sarta laun ngaganti curtain lemes biasa.Anjeun kudu nyaho yén magnét timer priming lemes curtain utamana dipaké pikeun wi ...

  • PVC panto curtain dua taun teu yellowing prinsip

    Tirai panto dianggo ku unggal kulawarga, khususna dina usum panas, reungit langkung seueur, lampu ogé kuat pisan, janten dina usum panas penjualan tirai panto langsung, kualitas produk mangrupikeun jaminan anu penting.Aya seueur jinis gaya tirai panto.Dina usum panas, urang biasana ningali PVC panto lemes c ...